Биографија Порекло Хоби Спорт Слике Линкови Мапа Ново
 

 Мој највећи хоби били су и остали рачунари, а петнаест година ми је то била и  професија.

 Свој први рачунар Commodore 64 сам добио у јуну 1987. године. На њему сам  највише играо игрице, а направио сам и неколико кратких програма у Basic-у.

Са PC рачунарима сам почео да радим у октобру 1996. године. У почетку сам се највише интересовао за интернет, инсталацију software-a и hardware-a и заштиту од вируса и интернет напада.

Две и по године сам радио као сервисер рачунара и рачунарских мрежа у фирми "ProfesionaL Computer" с.з.т.р. у Шапцу, две године сам радио на одржавању мреже рачунара и као техничка помоћ на рачунару у фирми "Royal Impex Д&Д" д.о.о. у Шапцу, две године као систем администратор и администратор мреже рачунарског центра у фирми "Зорка–Заштита биља" а.д. у Шапцу, годину дана као спољни сарадник "Pro Credit Bank" а.д. Експозитура Шабац, на пословима инсталације и одржавања Е-Бanking услуге код клијената, на подручју које покрива ова Експозитура (Шабац, Ваљево, Лозница и Сремска Митровица), ... .

Такође сам се се бавио дилерском продајом рачунара и рачунарске опреме за неколико фирми у Шапцу, а држао сам и часове обуке за рад на рачунару.

За више детаља из мог Curriculum Vitae пошаљите ми mail.